Iuventu-Lift®


Gezichtsverzakking mag dan wel variabel zijn en afhangen van de genetica en de levensstijl van de persoon, het blijft onvermijdelijk. Iuventu-Lift® werd ontwikkeld door Dr. Cooremans als alternatief voor een operatie om het gezicht te liften zonder chirurgie of littekens.

Het lifting effect wordt bereikt door verschillende technieken.

Al deze technieken kunnen in slechts twee two vier sessies worden toegepast. Zo gebeurt de facelift geleidelijk, natuurlijk en zonder downtime.

1. Liften van de bovenzijde: Botox® + Fillers (Hyaluronzuur)
Het openen van de ogen, het optrekken van het wenkbrauweinde.

2. Liften van het middengezicht: Fillers (Juvederm)
Vullen van holle wangen, hertekenen van jukbeenderen.

3. Liften van het ondergezicht: Niet-oplosbare draden en/of Volux
Hertekenen het gezichtsovaal.

Iuventu-Lift® is een nieuwe techniek (2018) voor een natuurlijke facelift

Het biedt een echt alternatief voor een chirurgische facelift, met een tevredenheid van 95% van de patiënten!

"Waarom deze aanpak, en niet een andere?"
"Waarom deze dermatoloog of deze specifieke chirurg?"

U heeft zich misschien afgevraagd waarom een patiënt die hetzelfde gezichtsproduct krijgt toegediend (bijvoorbeeld Juvederm Voluma) de cosmeticadokter, dermatoloog of chirurg verlaat met een verschillend resultaat, wanneer precies hetzelfde product is geïnjecteerd?

Het gaat natuurlijk niet alleen om de handigheid van de arts, maar ook om de injectietechnieken (bolus...), de gebruikte instrumenten (kwaliteit van de gebruikte naalden of canules), de injectiemethode (retrograde, ventilator), de apparatuur (Magellan machine voor PRP goedgekeurd door de F.D.A.), de diepte van de injectie, de ervaring van de arts en zijn vakmanschap, hoe hij je gezicht ziet en zijn visie op de mogelijkheden om een beter uitzicht te bekomen, zonder je identiteit aan te tasten.


Wat is de nieuwe IUVENTU-LIFT® techniek?

Dr. Cooremans besloot, na een grondige analyse van de huidige stand van zaken, onder andere met name tot twijfels met betrekking tot de cosmetische chirurgie, om patienten te assisteren om de klok op een natuurlijke wijze terug te draaien, zonder de lippen of wangen op te spuiten.

Dr. Cooremans verfijnde zo een techniek: de IUVENTU-LIFT®. Cosmetische artsen, opgeleid in deze techniek, kunnen de patiënt een natuurlijke en progressieve verjonging garanderen. Het is als een recept dat werkt als de ingrediënten op de juiste manier en met de juiste vaardigheden worden gebruikt.

De technieken en processen zijn geheim, maar de geïnjecteerde ingrediënten van het recept zijn transparant; een echt Elixir van de Jeugd.

Het is geen magie... Het complex is een subtiel mengsel van hyaluronzuur (Juvederm Volux, Voluma, Volift, Volite) en hoogwaardige PRP met autologe stamcellen, die volgens strikte protocollen worden geïnjecteerd met de IUVENTU-LIFT® techniek.

Dit garandeert een natuurlijk jeugdig uitzicht en een evenwichtiger en aantrekkelijker uiterlijk. De techniek is een handelsmerk, een garantie voor kwaliteit wat betreft het eindresultaat; uitgevoerd door artsen die onder Dr. Cooremans worden opgeleid.

De tevredenheidsgraad bij patienten bedraagt meer dan 95%

Is deze techniek geschikt voor mij?

Ja !

Bent u op zoek naar een eenvoudige verjongingsmethode, die natuurlijk en progressief is?

Hou je niet van blauwe plekken, littekens of pijn?

Wilt u de volgende ochtend op het werk zijn, of hoopt u met vrienden te kunnen dineren met niet meer dan een felicitatie voor hoe goed u er uit ziet?

Wilt u er jonger en aantrekkelijker uitzien (terwijl u de karikatuur van forellippen of gezwollen wangen vermijdt)?

Bent u niet overtuigd van een chirurgische facelift met mogelijk onzekere resultaten?

Vindt u dat uw gezicht een budget en een jaarlijkse onderhoudsbeurt verdient (zoals voor uw auto of uw verwarmingssysteem !)?


Is het antwoord JA op deze vragen?

Zo ja, maak dan vandaag nog een afspraak met Dr Cooremans voor een eerste 3D-gezichtsscan, met foto- en video-ondersteuning. Boek uw eigen voorafgaand onderzoek door te klikken op boeken/reserveren en vervolgens op 3D STUDY.

Prijs: €100 (terugbetaalbaar bij een Iuventu-Lift behandeling)

Duur: 45 minuten

Opmerking: bij het voorafgaand onderzoek is er nog geen sprake van injecties. U heeft de tijd om na te denken en te overwegen


Maak een afspraak >