Priapus-Shot® (P-Shot®)

De PRIAPUS-Shot® is een oplossing voor mannen die hun seksuele performantie willen verbeteren. Wist je dat meer dan 50% van de mannen die ouder zijn dan 50 jaar in België lijden aan E.D. (erectiestoornissen)!

Ik ben Dr. Haidar Cooremans, ik ben er trots of de eerste Belgische arts te zijn die het patent heeft op deze techniek, en dus sinds oktober 2018 de P-Shot®-techniek en -behandeling in België kan gebruiken. www.priapusshot.com. P.Shot® = Gestandaardiseerde en gepatenteerde penisverjonging met eigen bloed (P.R.P.)

De P.Shot® is aangegeven voor:

mannen die het gebruik geneesmiddelen voor het bevorderen van erecties (Viagra, Tadalafil...) om diverese redenen willen verminderen of zelfs stopzetten

om de ziekte van Peyronie te verlichten

erectiestoornissen na een operatie, na een adenoom of prostaatkanker

diabetici, rokers, chronische wijndrinkers, enz.


tab-image

Intervention

Als u besluit te profiteren van deze nieuwe ingreep ZONDER RISICO'S, dan gebeurt dit tijdens een ingreep die slechts een uur duurt:

1. Er wordt een krachtige verdovende crème op de penis aangebracht om deze in te laten slapen.

2. Gedurende deze tijd wordt er een bloedstaal genomen van uw arm.

3. Uw bloed wordt in de MAGELLAN-centrifuge gebracht om de P.R.P. af te nemen (de Magellan is de enige door de F.D.A. goedgekeurde centrifuge) die 4 tot 5 x meer P.R.P. oplevert dan een standaard centrifuge!

4. De bloedplaatjes worden overgebracht naar een ander buisje met druppels calciumhydrochloride om de bloedplaatjes te "lokken", die reageren alsof ze in het organisme aanwezig zijn en dat het organisme beschadigd is.

5. De bloedplaatjes laten vervolgens hun natuurlijke groeihormoon in het buisje vrij.

6. De inhoud van de buis wordt in de penis geïnjecteerd met een injectiespuit en een gestandaardiseerde 5-punts mini-naald, om het natuurlijke groeihormoon correct te herverdelen.

7. Na de desinfecteren krijgt u een pompje om de penis 10 minuten lang in erectie te houden.

8. De gunstige effecten beginnen tussen 3 weken tot maximaal 3 maanden na de behandeling.


Twee opmerkingen VOOR ROKERS EN DRINKERS

De eerste vijand van de erectie is TABAK; als een rokende patiënt naar mijn kantoor komt, doe ik alle mogelijke moeite om de patiënt te helpen zijn verslaving te overwinnen (nicotine). De tweede vijand van de erectie en het libido is ALCOHOL: dit is een middel dat korte termijn positieve effecten schijnt te hebben, maar dat op lange termijn uw libido en uw erecties verstoort. Helaas is het gebruik van deze twee drugs gebanaliseerd in onze samenleving! Het is hoog tijd om hierover na te denken en verandering te brengen...


FAQ

HOE INJECTEREN WE? Direct en met een gestandaardiseerde en gepatenteerde techniek, in het corpus cavernosum en de eikel met behulp van een zeer kleine naald!

DOET HET PIJN? 30 minuten voor de injectie breng ik een crème aan om de penis te laten inslapen; dit is pijnloos! Terwijl de crème de penis in slaap brengt, neem ik het bloedmonster en maak ik de P.R.P klaar.

EN DE RISICO'S? GEEN, behalve een paar mogelijke kleine blauwe plekken zoals na een eventuele injectie onder de huid. Hopelijk bent u niet een van de 10% van de patiënten die niet reageren op de behandeling.

En wanneer mag ik aan seksuele activiteit doen? Vanaf de volgende dag!

Kan het mijn penis vergroten? Ja, dat kan! 10 tot 20 % in de breedte in het begin, aangezien 10 ml vloeistof in het penislichaam wordt geïnjecteerd; vervolgens mogelijk in de lengte na meerdere P.R.P.-sessies met een tijd van 6 maanden tussenin.