Peeling


Laat je niet verleiden door al die commerciële schoonheidscentra die marketingtermen gebruiken (biopeeling, kruiden, hydra, derma...) met betrekking tot schillen.


EIGENLIJK de peelings zijn
onderverdeeld in 3 categorieën

Lichte peeling

Geen pijn, geen sociale uitzetting

Mild, met fruitzuren zoals glycolzuur, amandelzuur en melkzuur. De arts kiest het beste ingrediënt voor uw huidtype. Het resultaat: een beter gehydrateerde, stralende en stralende huid.

Medium peeling

Geen pijn, geen sociale uitzetting

Cyclopeeling met TCA om zich te ontdoen van fijne lijntjes, ouderdomsvlekken, zonnevlekken, acne. Onze partner Skintech levert hoogwaardige PAIN CONTROL producten die pijnloos zijn ondanks het feit dat ze zich in het midden van de huid bevinden, in tegenstelling tot andere peelings.

IUVENTU adviseert 4 sessies met een interval van 10 tot 30 dagen voor een progressief resultaat zonder sociale uitzetting. Resultaat: een gladdere en meer getonifieerde huid en het verdwijnen van zonnevlekken en fijne rimpels.

Diepe peeling

Brandend gevoel dat 8 seconden duurt, onder plaatselijke verdoving, 10 dagen sociale uitzetting.

PHENOL peeling voorbehouden voor moeilijke rimpels, oogcontour, mondcontour: de "barcodes" van de bovenlip. Een echte chemische BLEPHAROPLASTIC boven- en onderlip zonder chirurgie of littekens.

Werkelijk spectaculaire resultaten: algemene huidverjonging.

De arts is de ENIGE persoon die u kan adviseren over de peeling die het beste bij uw huidtype past.