Reiniging van de huid

Hydrafacial®

HydraFacial® is een gepatenteerd huidverzorgingsproduct, nr. 1 in de Verenigde Staten, dat de huid zacht gladstrijkt en de poriën tijdelijk opent om te reinigen, te exfoliëren en onzuiverheden te verwijderen. Tegelijkertijd voorziet HydraFacial® de huid van exclusieve serums om haar te hydrateren en op lange termijn te beschermen.

Principe

HydraFacial® is een complex proces gebaseerd op de synergie van drie belangrijke factoren: microdermabrasie met gepatenteerde HydroPeel® tips, de toepassing van multifunctionele serums en het afzuigsysteem. De resultaten van de behandeling zijn onmiddellijk en zichtbaar vanaf de eerste sessie..

HydraFacial
Behandelde gebieden

HydraFacial® behandelt vele huidproblemen in het gezicht:

Fijne lijntjes en expressielijntjes

Elasticiteit en stevigheid

Uniformiteit van de huidskleur

Huidtextuur

Hyperpigmentatie

Vette huid

Vergrote poriën


Procedure

Stap 1 en 2: Reiniging + zeer lichte peeling. De HydraFacial® behandeling begint met een zachte reiniging van de huid om dode huidcellen en talg te verwijderen. Een peeling met een specifiek mengsel helpt vervolgens om onzuiverheden en vuil van de bodem van de poriën te verwijderen. Dit helpt om het terugkomen van acne te voorkomen.

Stap 3: Extractie. Een pijnloze vacuümzuiging verwijdert de onzuiverheden uit de poriën (mee-eters en mee-eters). HydraFacial® voedt de huid vervolgens met intense hydratatie.

Stap 4: Hydratatie. Een infusie van serums herstelt het huidoppervlak met krachtige peptide-gebaseerde anti-oxidanten en hyaluronzuur. Dit zorgt voor ontgifting, verjonging en herstel van een gezonde huidstructuur.


Follow-up van de behandeling

De HydraFacial® behandeling gaat niet gepaard met een sociale uitzetting. Direct na de behandeling kunt u uw make-up opdoen en uw normale activiteiten hervatten.

Resultaten

Vanaf de eerste sessie is de huid zachter en stralender. Het wordt aanbevolen om één sessie per maand te doen om de resultaten op lange termijn te behouden. Bovendien zal uw huid dankzij HydraFacial® ook beter reageren op cosmetische producten die u thuis aanbrengt.


Maak een afspraak >